Producatori

Cos  

Niciun produs

Total 0,00 lei

Plasare comanda

Cautare

Produse noi

Nu este niciun produs nou in acest moment.Termeni si conditii

 

     Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara nici o alta notificare.

     Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea stampilelor de pe site-ul www.gulyver.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor urmatoare:

-gulyver.ro isi asuma dreptul de a efectua modificari ale prezentelor prevederi,

precum si dreptul de a modifica structura si continutul site-ului, fara a fi necesara

notificarea prealabila a utilizatorilor in acest sens.

 -nu este responsabila pentru eventualele erori de functionare ale site-ului aparute din motive de natura tehnica.

 -Informatiile produselor de pe site-ul gulyver.ro sunt preluate de pe site-urile producatorilor.

 -gulyver.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati.

-gulyver.ro nu va fi responsabil si nici nu va putea fi obligat la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari.

-de asemenea, produsele la care se face referire pe site sunt cu titlu de exemplu. Gulyver.ro nu garanteaza disponibilitatea in stoc a acestor produse si le poate inlocui cu produse similare de cel putin aceeasi calitate.

-Clientul nu poate returna produsele, insa produsele pot fi inlocuite daca reclamatia este intemeiata.

-Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii legali de mai sus, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat intre client si www.gulyver.ro.

Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site, cu exceptia cazului in care acestea sunt solicitate de catre institutii abilitate ale statului.


COPYRIGHT-Dreptul de autor a gulyver.ro asupra informatiilor publicate pe site

 

Intregul continut al acestui site www.gulyver.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea al www.gulyver.ro. si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul www.gulyver.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.