Producatori

Cos  

Niciun produs

Total 0,00 lei

Plasare comanda

Cautare

Produse noi

Nu este niciun produs nou in acest moment.

Stampile Nu este niciun produs disponibil.

Echipa GULYVER isi propune sa va ofere o modalitate usoara de a alege stampilele necesare desfasurarii activitatii dvs. Comercializam produsele celor mai mari furnizori aflati pe piata mondiala la ora actuala:Colop si Trodat, produse care sunt proiectare pentru o utilizare intensiva si de lunga durata, acest lucru fiind in beneficiul clientului.
Astfel din magazinul nostru puteti alege o gama variata de culori si de tipuri de stampile.
Stampile mecanice , aici cuprinzand diferite dimensiuni si forme de la cele rotunde, dreptunghiulare , patrate, ovale si chiar extralungi.
Iarasi un produs foarte cautat este stampila de buzunar la care am adus pentru a satisface cerintele dumneavoastra o gama variata de dimensiuni, forme si culori.
Prezentam de asemenea si o gama mare de stampile din lemn, aici prelucrarea suportului fiind punctul forte al stampilei.
Inca o categorie foarte importanta de produse "stampile metalice", aici dorind sa satisfacem cerintele dumneavoastra si anume : stampile durabile cu un numar de intrebuintari foarte mare si chiar si in cele mai "ostile" medii de functionare.
Sa nu uitam in cele din urma si de pix stampile si stampile cu set de litere.